AANBOD SCHOOL/BSO

AANBOD SCHOOL/BSO

ROTS EN WATER MET VEERKRACHT  OP SCHOOL, BSO OF CLUB

Rots en Water met VeerKracht is ook een training voor een groep. Minimaal 5 en maximaal 10 kinderen. Hoe kinderen zich voelen kan invloed hebben op de prestaties op school, thuis en met de omgang met anderen. Sommige kinderen zitten zichtbaar niet lekker in hun vel of weten niet zo goed hoe ze moeten reageren op lastige situaties. Ze verstijven, vluchten of worden erg boos op sommige situaties.

Doel van de training: Meer vanuit jezelf (gevoel) reageren en minder vanuit het hoofd (denken). Handvatten geven en de kinderen laten ervaren hoe je ook anders kan reageren. Stevig staan voor meer kracht of voor meer rust in jezelf. Eerst voelen en dan handelen.

Groep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 10 kinderen.

Er zijn in totaal 5 contactmomenten van een uur onder schooltijd.

Les1 : 1 uur – kinderen
Les2: 1 uur – kinderen
Les3: 1 uur – ouders en kinderen
Les4: 1 uur –  kinderen
Les5: 1 uur – ouders en kinderen (De finale)

Kosten zijn op te vragen, ik maak een offerte voor u.

Het kan zijn dat de school al bezig is met andere sociale emotionele vaardigheidsprogramma zoals de kanjertraining. Deze Rots en Water met VeerKracht is een aanvulling voor de kinderen die meer begeleiding nodig hebben. Het gaat een stap verder, dieper en zorgt voor verbinding met je zelf en met de ander. Deze beleving neemt je kind mee tijdens de schoolperiode en thuis. Ik weet nog dat ik dacht:

Had ik maar Rots en Water gekregen toen ik jonger was

Deze training is zo opgezet dat wat kinderen leren in de les dat zij dit samen met de ouders voortzetten. Is er na deze training specifieke begeleiding nodig dan kan je als ouder alsnog het individuele programma ‘lekker in je vel met VeerKracht’ voor ouder en kind volgen.

Wauw! zojuist de eindevaluatie ontvangen van de leerkracht van groep 5 die ik een Rots en Water training heb gegeven:

‘De kinderen hebben een stevigere basis en het groepsgevoel/sociale groepscohesie is versterkt’

Er waren groepjes in de klas en er werd veel gepest. Ben er gewoon een beetje stil van en ik ga de kinderen echt missen.

Let op: Een school heeft soms langer de tijd nodig om akkoord te gaan met een nieuw programma. Soms moet dit door meerdere commissies goedgekeurd worden. Of het past nu niet in hun strategie. Een alternatief is om direct te kiezen voor het individuele programma. Er zijn (nog) geen wachtlijsten en je kan direct een plek boeken.

 

————————————————————————————————————————————————
De Rots en Water met VeerKracht training is net even anders dan anders. Het is een beleving en is effectief en doelgericht. Door de fysieke speloefeningen voel je de bijbehorende emotie en ervaar je hoe het is als je iets anders aanpakt dan je gewend bent. Het geleerde blijft beter hangen. De speloefeningen maken het leuk om te leren. Je doet samen nieuwe inzichten op. De oefeningen zijn zo gemaakt dat deze makkelijk vertaald kunnen worden naar situaties die zich voordoen thuis, op school of elders.

Doordat ik de ouder bij al mijn trainingen nauw erbij betrek kan het thuis direct toegepast worden. Hierdoor krijg je een duurzaam resultaat. Ouders krijgen handvatten en weten precies wat ze moeten doen om hun kind te helpen.  Hierdoor ontstaat er wederzijds begrip, rust en vertrouwen. Lees hier de ervaring van anderen. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten mail naar vera@veerkrachtvoorjekind.nl of bel 0627148466

Krachtige groet, Vera Hagen
VeerKracht voor je kind