Methode Matheij – De Reis naar Binnen

Methode Matheij – De Reis naar Binnen

De Reis naar Binnen..is een ontdekkingsreis in jezelf, waarmee je je eigen antwoorden en oplossingen kunt vinden. Ik voel me bevoorrecht om het te mogen geven. Om mee te gaan op deze reis in je lichaam.

‘Ik hoop dat mijn dochter van 8 jaar bij jou de Rots en Water training wil doen’. Vanwege haar boze buien. Ze wilde dit niet en was hier erg zeker van. Ik besloot goed te kijken en te luisteren. Wat doet ze, waarom en wanneer doet ze dit. Toen ik hoorde wanneer de boze buien zich afspeelde was het voor mij helder. Ze wil haar moeder wat laten zien. Deze keer heeft de moeder iets nodig. Een week later zat haar moeder bij mij aan tafel voor de Reis naar Binnen.

Bijzonder hoe ik dochterlief toch heb kunnen helpen.  Toen haar moeder haar eigen boosheid, verdriet en strenge gevoel voor haarzelf had opgeruimd voelde ik samen met haar de euforie, de kracht en ontspanning. Rust en een stuk lichter is wat ze ze toen voelde. Wat ben je zacht en lief is wat ze tegen mij zei. 

Na 2 dagen kreeg ik het volgende bericht:

Ik sliep maandagavond echt als een blok, gister ook nog moe, maar ik kon ’s middags wel gelijk aan de slag met mijn grenzen bewaken.Koste mij niet zoveel moeite en ’t grappige was dat ik uiteindelijk juist meeboog met mijn dochter haar wens. Zonder over m’n grens te gaan. Dat ging dus al heel goed vond ik 🙂

 

De waarde van deze reis is 100 euro. We zijn 1,5 uur bezig met deze sessie. Tot aan de zomer van 2018 geef ik deze mooie Reis naar Binnen voor 65 euro inclusief BTW. Pak je kans om iets wat nu moeilijk gaat makkelijker te maken. Stuur een mail naar vera@veerkrachtvoorjekind.nl

– De dans naar jezelf, omdat jezelf zijn het beste bij je past –
Vera Hagen