Elke verandering die je wilt zien begint bij jezelf

Elke verandering die je wilt zien begint bij jezelf

Is je kind vaak boos (let op je kind is niet boos, hij of zij uit zich boos) en heeft hij, zij, jij of je gezin daar last van. Dan mag daar verandering in komen. Het mag leuker en makkelijker worden. Liefst zonder teveel moeite.

Zo was er een liefhebbende moeder die zich samen met haar zoontje van 6 wou opgeven voor een rots en water workshop. Het zoontje is vaak boos, kliert veel en luistert niet. Ik heb haar gevraagd om zelf te komen. Zonder kind. In 3 sessies meer grip en begrip voor haar kind en haarzelf. Ik geloof dat als jij een verandering gaat zijn dat je gezin mee veranderd. Samen gaan we op zoek naar deze verandering. Het oude ruimen we op en we maken het nieuwe eigen. Hier staat ze open voor. Volgende week komt ze haar eerste sessie doen.

Deze 3 sessies hebben de prijs van 250 euro en voor nu is het 150 euro inclusief BTW.

1ste sessie: intake met rots en water oefeningen, doel bepalen en kijken wat er nodig is.
2de sessie: dwarsliggers opsporen. De Grote Schoonmaak.
3de sessie: hoe wil je je wel voelen. De Reis naar Binnen.

Stel je eens voor dat het lukt. Dat je kind door een aantal veranderingen bij de ouder(s) zich minder boos voelt. Stel je eens voor…..hoeveel rust en gezelligheid dit met zich mee brengt. Wil je meer weten hierover ik vertel je graag mijn verhaal over hoe ik teveel in de bescherming stand zat en dat ik teveel wou zorgen…voor iedereen behalve voor..je raad het al voor mijzelf. Iets met blinde vlekken. Met rots en water ben ik meer gaan voelen. Met Methode Matheij heb ik zaken opgespoord, opgeruimd en vervangen voor iets wat wel helpt om mijn doelen te bereiken. Zie dit als een eerste stap in de richting waar jij naartoe wil gaan.