Ervaringen

Ervaringen

OUDERS OVER OUDER EN KINDTRAINING

Ellen met zoon van 9 en dochter 11 jaar.
Een vriendin heeft jou, bij mij aanbevolen voor mijn zoon (9). Aanvankelijk had ik hem aangemeld voor een SOVA-training maar dit kwam maar niet van de grond. Na ons telefonisch contact waar ik ons al had aangemeld heb ik aan mijn zoon voorgelegd om samen Rots en Water bij jou te volgen. En hij was meteen heel erg enthousiast (in tegenstelling tot de SOVA-training) Wat hem zo ontzettend aansprak was om te leren in spelvorm. Hij kon hier al meteen enthousiast over vertellen en hij was nog niet eens geweest. En het enthousiasme bleef! En meteen na de eerste keer zag ik al een verschil! En wat ook nog een leuke bijkomstigheid is, dat niet alleen hij er veel van leerde maar ik zelf ook!!

Toen wij tussendoor een keer telefonisch contact hadden om een afspraak te verzetten, deelde ik ook met jou mijn zorgen over mijn dochter van net 11 en die volgend jaar naar de middelbare gaat. Jij attendeerde mij erop dat je ook een meiden training ‘Wees je…zelf’ had. Ik heb mijn dochter hier meteen voor opgegeven. Zij is ondertussen ook bij je geweest en heeft ook veel geleerd! Met name, je mag een eigen keuze maken!

Het hele leuke aan dit hele gebeuren is, is dat we dit samen als gezin hebben afgesloten! Dat was zo leuk om te doen! We hebben veel van en over elkaar geleerd en onszelf geleerd! Wat een mooi cadeau!

Ik ben blij dat ik deze trainingen aan mijn kinderen heb gegeven, een waardevolle toevoeging voor de rest van hun leven!

Zoon (9):
Rots & Water heeft mij zelfvertrouwen gegeven ( rots ) en het maakt dat ik minder snel heel boos wordt ( water ).

Dochter (11):
Ik heb geleerd nee te zeggen en het heeft me meer zelf vertrouwen gegeven!

Suzanna met dochter van 6 jaar (bijna 7 jaar)
Een echte aanrader als je rots- en watertraining voor je kind zoekt. Vera heeft veel ervaring en kennis over dit onderwerp, je ziet al na een 1e sessie echt resultaat. Ze denkt met je mee en is erg betrokken. De ouder- kind sessie is ook een echte aanrader. En dit alles ook nog op een fijne locatie: een prachtig sfeervol atelier of bij droog weer op de Soesterduinen!

Judith met dochter van 8 jaar:
Vera is een hartstikke enthousiast mens dat met veel energie aan de slag gaat met (jou en) je kind! Ze weet de juiste snaar te raken en boekt daardoor vrij snel een mooi resultaat! Wij hebben er veel aan gehad en kunnen de geleerde vaardigheden nu thuis verder oefenen.

Nanette, moeder van dochter 8 jaar:
“Mijn dochter kan nu haar emoties veel beter onder
controle houden, zoveel rustiger, zo fijn!”

Moeder van zoon 8 jaar:
‘Mijn zoon staat steviger in zijn schoenen en heeft meer veerkracht bij vervelende gebeurtenissen.’

Moeder van dochter 9 jaar
‘Mijn dochter had ff gesprekje met de meester tijdens haar klassendienst…hij had gezegd dat ze zo’n grote stappen had gemaakt in het omgaan met ‘de dames’…. toen had ze verteld over de cursus bij jou.. ze vindt dus niet alleen zelf dat t helpt maar de meester ziet t ook al!’

Moeder van zoon 10 jaar
Graag willen wij jou vertellen dat mijn zoon zo ontzettend gegroeid is na onze laatste afspraak.  Hij is zo een ander kind geworden en is zo RELAX !! Echt ik moest dit even met je delen.

Wat een verandering met een paar maanden geleden. Hij komt zo anders uit school. Hij heeft nog steeds over rots en water. Wij merken echt dat hij zich wat meer ontspannen voelt. Hij trekt zich niet alles meer aan.

Dank je wel voor alles !

Ingeborg van de V. met dochter van 8 jaar
Na de Rots & Watertraining bij Vera merk ik dat onze dochter er zeker sterker van is geworden. Flink ‘gegroeid’, in alle opzichten. Ze geeft goed aan wat ze wil, voor ons als ouders de uitdaging om het ook te ‘horen’. Wat fijn is dat – als er zich iets voordoet – ik kan refereren aan de training en dan weet ze gelijk wat ik bedoel. Het ging al goed met haar en nu helemaal ; )
Een meerwaarde dus om het sámen te doen!

Linda W.  met zoon van 6 jaar
Ik heb met met mijn zoon van 6 jaar de workshop gevolgd. Ik vond het erg leuk om samen met hem te doen. Vera doet het super! Nogmaals dank je wel voor de leerzame ochtend.

Nanette B. met dochter van 6 jaar
Wat gisteren is geleerd werd vandaag al in de praktijk gebracht, sterk staan, voor jezelf opkomen! Het was een leerzame, maar ook heel leuke, gezellige workshop! Ik overweeg nu al de 1 op 1!

Alma van D. – Linnenbank met zoon van 6 jaar
Wat was het waardevol, de training gisteren! Zo fijn om het samen met mijn zoon te kunnen doen. Zo kunnen we hetgeen we geleerd hebben extra samen oefenen en in de praktijk brengen. Het samen met je kind doen is echt een grote meerwaarde wat Vera biedt aan de rots en water training!!

Bedankt lieve Vera! Moeder van dochter van 8 jaar
Mijn dochter en ik hebben 4 geweldige trainingen gehad van jou.
Je doet het met liefde en plezier.
Wij hebben het leuk gehad maar het was ook erg leerzaam!
Wij raden jou zeker aan aan iedereen !
Veel liefs van Miranda

Heel bijzonder dat jij na 2 trainingen een lach op het gezicht van mijn dochter tovert en
dat zij zich zo vrij voelt om alle oefeningen te doen. Ik voel zoveel warmte en liefde bij deze training.

Rianne, moeder van zoon 9 jaar:
We zien echt meer zelfvertrouwen bij onze jongen , dat is erg mooi om te zien

Mirjam moeder van dochter 8 jaar
Rots en Water heeft mij nog bewuster gemaakt dat anderen anders voelen en reageren.

Dionne moeder van dochter 7 jaar:
Echt super!! Mijn dochter geniet echt van de opdrachtjes en vraagt nu al naar de volgende keer.
Niet alleen ontzettend leerzaam maar ook ontzettend leuk!

Monique Goemans:
Je staat als een rots Veer. Licht als een veer stevig als een rots krachtig zacht als water. Proud of you

Wat mijn kinderen zeggen (9 en 10 jaar):
Mama gaan we weer een Rots en Water spel doen, eerst het circuitje en dan dat spel met die leeuw en die vliegen. Mag ik dan de irritante mug zijn. Mama wil je niet meer zo vaak zeggen dat ik wat meer Water mag zijn….ik vind Rots veel leuker 🙂

Hier zie je de trainingen die ik geef!

VAN MOEDERS OVER INDIVIDUELE COACHING:

Anoniem
Dat wat jij doet is zeker goed trouwens! Ik weet niet wat het is, maar er is meer rust in me, een sprankje hoop. Dat was ik kwijt.

Astrid
De grote schoonmaak. Het klinkt heerlijk fris en luchtig en dat is het ook! Ik houd niet van rommel en kan pas stilzittend genieten van een thee’tje als alles aan kant is. Rommel in mijn zicht, bezorgt mij rommel in mijn hoofd. Ik ben dus letterlijk “dol” op de grote schoonmaak en stond dus ook open voor de innerlijke versie hiervan. Het was nodig, want hoe netjes aan kant mijn huis ook kan zijn, echte rust had ik niet in mijn hoofd. Ik kon boenen wat ik wilde, maar kreeg het nooit helemaal weg… Tijdens de sessies, bij mij werd het in twee sessies verdeeld, stond ik versteld van wat er allemaal gebeurde, bizar hoe duidelijk alles was! Na de sessies voelde ik me vooral moe, maar de dagen erna ervoer ik zwaardere dingen met een frissere blik, luchtiger en durf ik op te komen waar ik voor sta (op een rustige manier). Heel fijn! Vera is goed in wat ze doet, ze heeft haar roeping helemaal gevonden en blijft vooral zichzelf, kortom: een prettig persoon om deze innerlijke schoonmaak mee uit te voeren.

Marin
Ik sliep maandagavond echt als een blok, gister ook nog moe, maar kon smiddags wel gelijk aan de slag met mijn grenzen bewaken 😀. Koste me niet zo heel veel moeite en t grappige was dat ik uiteindelijk juist mee boog met mijn dochter haar wens, zonder over m’n grens te gaan. Dus dat ging eigenlijk al best goed vond ik 😊

Lianne
Dat je als klein meisje weet wie je bent en wat je kan… dat je dat gevoel kwijt raakt… dat je door de jaren heen gevallen bent en weer op staat en weer valt… dat je dan iemand kiest om je te helpen die je uitdaagt… en dat je uiteindelijk jezelf weer terug vind… Bedankt Vera Hagen dat jij in mij gelooft en mij het geloof in mijzelf hebt terug gegeven…


Online programma ‘van Zorgen naar Vertrouwen’:

Lianne
Ik wil je nog even laten weten dat ik momenteel echt verschil merk in hoe ik was voor de cursus en hoe het er na gaat… ga de vakantie nu met zo’n ander gevoel in dan vorig jaar… voel echt dat ik gegroeid ben.
Allereerst wil ik even zeggen dat ik steeds meer merk hoeveel ik aan jou cursus heb gehad… elke dag denk ik aan mijn houding en aan hoe leuk ik wel niet ben 😉… vaak voel ik me daardoor ook wel zelfverzekerder.

Rianne
Voor mij is het altijd vanzelfsprekend geweest om alles te doen voor mijn mooie gezinnetje iedereen om mij heen en ergens ben ik mezelf verloren.  De opdracht in de online training met kijken waar je frustraties zitten en waarom sommige dingen van anderen je zo raken .dat was wel echt eeb eye-opener toen ik daar bewuster op ben gaan letten drijft er ineens heel veel naar boven.
Er valt nog heeeeel veel te leren en te veranderen voor mij maar ergens moet je beginnen. Vind het doodeng en ben doodmoe van van het besef en de keuzes maar het is klaar en genoeg zo op deze manier.
Tijd voor een nieuwe toekomst