GRATIS SPIEGEL SESSIE

GRATIS SPIEGEL SESSIE

– KINDEREN HOUDEN ONS EEN SPIEGEL VOOR –

Je kind is erg onzeker. angstig. boos.

Welke spiegel houdt jouw kind je voor?

Wat raakt jou het meest?

Wat is het in jou wat nog om aandacht vraagt.

Stap 1 is bewustwording…de rest volgt

Hoe zou het zijn om na een tijdje te kunnen zeggen tegen je kind (in gedachten), bedankt dat je me liet zien wat ik nodig heb. Hierdoor kan ik jou beter zien en luisteren naar wat jij nodig hebt. Ik sta zelf met meer rust en vertrouwen in het leven en zie dit ook weer terug bij jou. In plaats dat je moe, rusteloos en alleen maar aan het zorgen maken bent.

Soms voel je gelijk een JA…..is dit het geval, mail me voor een afspraak. Gewoon omdat jij het waard bent…..en omdat je je kind weer blij en gelukkig wil zien.

Wil je alvast wat tips, download het e-book: 15 handvatten voor meer zelfvertrouwen voor je kind en/of het e-book: Checklist, 8 tips om liefdevol grenzen te geven.

Wie weet tot snel,

Groeten Vera