Groepslessen 7-10 jaar | Lekker jeZelf zijn.

Groepslessen 7-10 jaar | Lekker jeZelf zijn.

Na de zomervakantie zijn er weer nieuwe trainingen.
Je kan je alvast opgeven. De training zal zijn op de donderdag of vrijdag middag om 15:30u.

Veel kinderen hebben nu al volle koppies, durven niet snel iets te vragen en zijn bang voor het maken van fouten. Ze denken vaak, ik ben niet goed genoeg, ik kan het toch niet en zetten zichzelf buitenspel. Dit kan ook gebeuren doordat ze zichzelf overschreeuwen, snel boos worden of de clown willen uithangen. Dit kost veel energie en je wordt vaak verkeerd begrepen.

Thuis kan dit resulteren tot veel verdriet of boze buien. Ze maken zich zorgen, kunnen niet goed in slaap komen of twijfelen aan zichzelf.

Dit kan ook anders….

Mijn uitgangspunt is dat je goed bent zoals je nu bent en dat we alleen nog wat mogen bijleren.

Dit doen we door in beweging te komen (sport en spel) en door te doen en te voelen (rots & water).
We gaan samen het volgende ontdekken:

– de rust in jezelf
– jezelf sterk voelen
– focus
– kracht van helpende gedachten
– geloof in jezelf
– opkomen voor jezelf
– dat fouten maken mag
– trots zijn op wie je bent
– niet aantrekken wat anderen van je vinden
– stevig staan
– grenzen voelen en aangeven
– gebruik te maken van lichaamstaal
– kracht van plezier

Dit resulteert in meer in jezelf geloven, meer durven, lichaamsbewustzijn en zelfbeheersing bij je kind voor meer rust thuis. Je krijgt als ouder na elke les een verslag, zodat het net is of je er zelf bij was.

Mei / juni 2024 (15:30u-16:30) 7-10 jaar VOL

Les 1: Vrijdag 17 mei 2024
Les 2: Vrijdag 24 mei 2024
Les 3: Vrijdag 31 mei 2024
Les 4: Vrijdag 7 juni 2024
Les 5: Vrijdag 14 juni 2024

Mei / juni 2024 (15:30u-16:30) 7-10 jaar VOL

Les 1: Donderdag 16 mei 2024
Les 2: Donderdag 23 mei 2024
Les 3: Donderdag 30 mei 2024
Les 4: Donderdag 6 juni 2024
Les 5: Donderdag 13 juni 2024

Maart / april 2024 (15:30u-16:30) 7-10 jaar VOL

Les 1: Vrijdag 8 mrt 2024
Les 2: Vrijdag 15 mrt 2024
Les 3: Vrijdag 22 mrt 2024
Les 4: Vrijdag 12 apr 2024
Les 5: Vrijdag 19 apr 2024

Laat alvast via vera@veerkrachtvoorjekind.nl weten dat je geïnteresseerd bent.

– Dit is wat Deetje (9 jaar) vond: Ik vond de lessen leuk. En ik vond dat de lessen bij mij passen, want ik word minder snel boos. Vroeger had ik heel veel spanning en nu heb ik minder spanning als ik iets moeilijks moet doen.
– De ouders van Deetje: Wij vinden ook dat ze veel vooruitgang heeft geboekt. Zij heeft meer zelfvertrouwen. Ik probeer haar te helpen met lastige situaties. Ik voel ook dat ik haar beter begrijp. Op sociaal gebied heeft ze zeker grote stappen gemaakt en ze verbreed haar grenzen. Ze vindt het minder spannend om vrienden te maken. Dus we zijn er heel blij mee.


De kosten zijn 175 euro. Groepsgrootte is max 6 personen. De locatie is in mijn praktijk (prachtig atelier) Kerkstraat 28A in Soest of in de Soesterduinen als het weer het toelaat. Voor 25 euro extra heb je als ouder toegang tot een online leeromgeving. Hierin staan handvatten voor de ouder, oefeningen, boekentips, video’s en ik geef online mini workshops waar je al je vragen kan stellen.

Deze training is ook mooi te combineren met de ouder en kindtraining. (ipv 6 ouder en kind sessies, krijg je 4 x ouder en kind sessies en de groepstraining). Het grote voordeel is dat je dezelfde ‘Rots en Water taal’ spreekt en je krijgt handvatten en tools voor de ouder. De kosten zijn 475 euro. We gaan dieper in op de hulpvraag van je kind. Met name voor kinderen die extra veel spanningen hebben is het fijn om alvast wat meer te weten over Rots en Water. Je steekt er als ouder zelf ook veel van op is mijn ervaring en die van mijn klanten #winwin. Voor 25 euro extra heb je als ouder toegang tot een online leeromgeving. Hierin staan handvatten voor de ouder en ik geef online mini workshops waar je al je vragen kan stellen.

Bel me gerust even 06 27148466 dan kijken we samen even wat nodig is.

Wil je meer informatie bel of mail naar vera@veerkrachtvoorjekind.nl, Vera Hagen.
Meest favoriete oefening: de complimentenbalOpgeven kan per mail: vera@veerkrachtvoorjekind.nl

“Na een lastige periode met boosheid en verdriet, vond ik Vera. We konden snel starten met de lessen. Onze zoon ging er met plezier naartoe. En we kregen uitgebreid verslag en oefeningen voor thuis. Het stukje ‘rots’ gaat nu veel beter, ook op school viel dit in positieve zin op. Bedankt.
– Loes, moeder met zoon 7 jaar

Hoi Vera, heel erg bedankt voor gisteren! Olivia kwam vrolijk thuis en is zonder piekeren over de middag ’s avonds gaan slapen. Nogmaals dank. Ik vond de training zeer waardevol.
– Deze moeder is blij dat haar dochter Olivia van 7 jaar weer lekker slaapt.

Als het weer het toelaat dan zitten we in de Soesterduinen!

Een echte aanrader als je rots- en watertraining voor je kind zoekt. Vera heeft veel ervaring en kennis over dit onderwerp, je ziet al na een 1e sessie echt resultaat. Ze denkt met je mee en is erg betrokken. De ouder- kind sessie is ook een echte aanrader. En dit alles ook nog op een fijne locatie: een prachtig sfeervol atelier of bij droog weer op de Soesterduinen!
– Suzanna met dochter van 7 jaar

Vera is een hartstikke enthousiast mens dat met veel energie aan de slag gaat met (jou en) je kind! Ze weet de juiste snaar te raken en boekt daardoor vrij snel een mooi resultaat! Wij hebben er veel aan gehad en kunnen de geleerde vaardigheden nu thuis verder oefenen.
– Judith met dochter van 8 jaar –

Chinees kleven, ga jij meer leiden of volgen. Of kan jij al beide?
Een mooi focus oefening: adem in, in positie en schieten maar (en adem uit).

Rots en Water voor iedereen die in Soest, Soesterberg, Baarn, Amersfoort, Eemnes, Zeist, Utrecht, Hilversum, Laren, Bilthoven, De Bilt of Den Dolder woont! Woon je verder weg, dan kan het natuurlijk ook.