Rustig en neutraal reageren naar je kind

Rustig en neutraal reageren naar je kind

In 7 dagen!

– Je kind en jezelf beter leren begrijpen –

Klinkt bijna te mooi om waar te zijn. In 7 dagen rustig en kalm reageren op het ‘lastige’ gedrag van je kind.

Het mooie is dat je het niet alleen hoeft te doen. Ik begeleid jou en ik ben er voor al je vragen. Het gave is dat alle antwoorden en oplossingen al in jezelf zitten.

Het ‘lastige’ gedrag waar je mee te maken krijgt kan je gaan zien als een hulpvraag. Dit is gelijk al de eerste les om rustig te reageren.

Ik neem je mee om in 7 dagen te leren, te voelen en in te zien, dat alles iets zegt.

Bijvoorbeeld: Is je kind vaak bang. boos. stil of verlegen. Kan soms best lastig zijn. Want hoe moet je reageren, voor je gevoel heb je alles al geprobeerd. En als je alles hebt geprobeerd en er komt geen verbetering dan is het logisch dat je frustraties krijgt. Dat er korte lontjes komen. Immers je bent geen robot en er is een max als het gaat om geduldig blijven. Er is dus iets anders nodig.

In 7 dagen leer jij alle fijne kneepjes om neutraal en kalm te reageren. Is het zo makkelijk? Zeker niet. Het vergt zelfinzicht. Je hebt veel oefenmateriaal nodig. Als het goed is heb je dit genoeg om je heen. Een opstandige puber, een kleuter die vaak nee zegt. Een partner die moppert. Een kind die niet alleen naar boven durft. Of een schoonmoeder die je niet laat uitpraten en altijd alles beter weet. Het leuke is dat je overal kan oefenen:

Met kalm en neutraal reageren.’

Ik leer je wat nodig is om dit te kunnen. Op een gegeven moment wordt het een sport. Een uitdaging. En soms is er ook een terugval. Jawel ook bij mij. Soms is er nog een enorme korte lont actief die afgaat. Deze gebruik ik tegenwoordig als signaal. O wacht, er is iets aan de hand. Even terugtrekken. Even in beraad met mijzelf. Om daarna weer de beweging te maken naar mijn kind (of partner). Om rustig aan te geven wat er gebeurde.

Ook dit ga ik je leren. Ehhh correctie, dit ga je jezelf leren. Ik geef je handvatten, een spiegel en veel humor. De rest mag jezelf doen.

Wat krijg je van mij:

Een online programma
In 7 dagen leren om kalm en neutraal te reageren
op het ‘lastige’ gedrag van je kind

7 x een video, geheime podcast, masterclass of een zoomsessie.
Start is wanneer jij JA zegt.

Je krijgt een BONUS: een 1 op 1 spiegelsessie via zoom van een half uur

De 7 modules:

  1. wat zegt het lastige gedrag van een ander?
  2. in welke spiegel zit jij te kijken, hoe werkt het projectiemechanisme?
  3. niet helpende patronen, welke dwarsliggers zijn er bij jou actief?
  4. communicatie op een geweldloze manier
  5. grenzen zien, voelen en aangeven
  6. accepteren en dan pas loslaten, cirkel van invloed
  7. Q en A, deze is via zoom. Deze vindt plaats 1 x in de 2 weken. Je stelt de vragen vooraf.

De waarde van dit programma is 555 euro, omdat het de eerste ronde profiteer jij hier enorm van en is de prijs 155 euro. Dat geluk heb jij dan weer! JA IK WIL DIT

STOP er is nog meer:

Wil jij er nog meer uit halen en het geleerde ook ervaren en voelen, boek dan het online programma met 2 live 1 : 1 sessies, online of IRL. Je gaat ervaren wat nodig is om je grens te voelen en aan te geven en je vindt je eigen antwoorden en oplossingen in een gave ontdekkingsreis in je lichaam.

De investering die je maakt in jezelf en het geluk van je kind is niet 855 euro maar 300 euro.
Stuur mij een mail en ik maak alles in orde. JA IK WIL DIT

Ben je er klaar voor, om nog voor de kerst in jezelf en het geluk van je gezin te investeren?