Coaching voor jou – stress weg en meer rust in je lijf.

Coaching voor jou – stress weg en meer rust in je lijf.

Je merkt dat de spanning stijgt bij jezelf en binnen het gezin. Je loopt soms op je tenen. Want naast je gezin en je werk heb je ook nog een sociaal leven, een man en jezelf. Je bent moe. En je vraag je af of je wel het juiste doet. Je wil een goede moeder en partner zijn, dat is alles. Alleen je reageert steeds vaker nors en boos, terwijl je dat niet wilt.

Was je nou maar beter in loslaten. Of accepteren. Het liefst beide….

Je wilt het beste voor je kind en voor jezelf. Alleen als er nog ‘oudzeer’ in de weg zit,  dan is de kans groot dat er gereageerd wordt vanuit deze ‘oude’ emoties.  Als je geraakt wordt reageer je vanuit emotie, je wordt boos of verdrietig. Soms maak je iets erger dan het is. Of er ontstaan nieuwe problemen. Terwijl je het liefst rustig en kalm wilt reageren op lastige situaties. Dan mag je je afvragen, is deze emotie van jezelf? Dan wil je de ander niet belasten met je eigen pijnstuk denk ik.

Vanuit emotie reageren gebeurd heel vaak. Het is bijna normaal te noemen. Alleen vaak is het niet helpend en wordt iets alleen maar erger.  Ik nodig je uit om op te sporen wat nog in de weg ligt om je doel te halen. We gaan niet graven in je verleden. Het gevoel wat er nu is dat gebruiken we. We sporen het op, ruimen het op en vervangen dit voor iets wat wel helpend is. Zodat je vanuit rust en zekerheid reageert en er helemaal bent voor jezelf en je kind. Maar let op, het is een proces. Gun jezelf de tijd om dit proces te leven. Je zal zien dat er ups zijn en downs. Het fijne is dat je na deze sessies weet wat er nodig is om uit je dal te komen. En door je open te stellen weet je wat nodig is om daar te komen waar je naartoe gaat.

Het aanbod is als volgt:
We hebben 4 sessies gedurende 12 weken. Rots en Water voor vrouwen wordt afgewisseld met Methode Matheij sessies. De sessies duren 1 tot 1,5 uur en er zijn 2 skype/bel sessies van 30 minuten.

Als BONUS krijg je van mij het online programma ‘van Zorgen naar Vertrouwen’ ter waarde van 147 euro. Met de volgende modules:

1.  Hoofd Zorgen
2.  Verlangen
3.  Milder Zijn
4.  Grenzen stellen
5.  Vrij Zijn

Na dit traject sta je met beide benen op de grond. Trek jij je minder aan wat een ander van je vindt en vaar je je eigen koers Je weet hoe om te gaan met terugslag. En er is weer rust. Rust in je lijf en in je hoofd. Omdat je voelt en weet dat wat jij doet het beste is wat je op dat moment kan. Je staat open voor wat komen gaat en met vertrouwen volg jij je pad. En het mooiste is dat je kinderen jouw gedrag vanzelf kopiëren.

Voor dit traject vraag ik de prijs van 375 euro incl. BTW.   In deze 12 weken krijg je de aandacht, training en coaching die jou op weg helpt om jouw doelen met gemak en in vertrouwen te volgen. Kort samengevat: je krijgt 4 live sessies van 1 tot 1,5 uur + 2 skype/bel sessies van 30 minuten. We hebben mail/app contact wanneer nodig en als bonus krijg je het online programma ‘van Zorgen naar Vertrouwen’.

Wat denk je…ben je klaar voor de mooiste investering. Namelijk in die van jezelf?

Stuur me dan een mail vera@veerkrachtvoorjekind.nl , heb je nog vragen, dan maken we een afspraak voor een gratis 30 minuten gesprek.