Training voor ouders: Grensgevalletjes – stress weg en meer rust in je lichaam.

Training voor ouders: Grensgevalletjes – stress weg en meer rust in je lichaam.

Je merkt dat de spanning stijgt bij jezelf en binnen het gezin. Je loopt soms op je tenen. Want naast je gezin en je werk heb je ook nog een sociaal leven, een man en jezelf. Je bent moe. En je vraagt je af of je wel het juiste doet. Je wil een goede moeder en partner zijn. Alleen je reageert steeds vaker nors en boos, terwijl je dat niet wilt.

Was je nou maar beter in loslaten. Of accepteren. Het liefst beide….

Je grens op tijd aangeven is een hele kunst. Rustig reageren op een situatie ook. Gewoon maar doorgaan en niet zeuren zit vaak in de weg. Komt wel weer goed…en ondertussen lopen de emoties hoog op. Liggen de korte lontjes op de loer als de kinderen niet goed luisteren en je partner zich verstopt achter zijn of haar telefoon.

Vanuit emotie reageren gebeurd heel vaak. Het is bijna normaal te noemen. Alleen het is niet helpend.  Ik nodig je uit om op te sporen wat nog in de weg ligt om je doel te halen. We gaan niet graven in je verleden. Dat is het voordeel van coaching. We leven in het hier en nu. We kijken naar mogelijkheden. Hoe voelen we ons nu en hoe willen ons voelen.

Het aanbod is als volgt:
Er zijn 4 sessies Rots en Water en je krijgt gratis De Reis naar Binnen. Deze Reis heeft ervoor gezorgd dat onrust uit mijn lichaam ging.

Ook krijg je als BONUS het online programma ‘van Zorgen naar Vertrouwen’ ter waarde van 147 euro. Hoe kan het nog mooier!

Na dit traject sta je met beide benen op de grond. Trek jij je minder aan wat een ander van je vindt en vaar je je eigen koers. Je weet hoe om te gaan met tegenslag. En er is weer rust. Rust in je lijf en in je hoofd. Omdat je voelt en weet dat wat jij doet het beste is wat je op dit moment kan. Je staat open voor wat komen gaat en met vertrouwen volg jij je pad. En het mooiste is dat je kinderen jouw gedrag vanzelf kopiëren.

De waarde van dit traject is 750 euro. In deze grazy Coronatijd vraag ik 375 euro.   Je krijgt aandacht, training en coaching die jou op weg helpt om jouw doelen te halen. Er komt weer rust in huis en iedereen is een stuk blijer.

Je krijgt dus 5 sessies van 1 tot 1,5 uur. We hebben mail/app contact wanneer nodig en als bonus krijg je het online programma ‘van Zorgen naar Vertrouwen’.

Wat denk je…ben je klaar voor de mooiste investering. Namelijk in die van jezelf?

Stuur me dan een mail vera@veerkrachtvoorjekind.nl , heb je nog vragen, dan maken we een afspraak voor een gratis 30 minuten kennismakingsgesprek.