Individuele coaching – om ervoor je kind te zijn zal je eerst voor jezelf moeten kiezen

Individuele coaching – om ervoor je kind te zijn zal je eerst voor jezelf moeten kiezen

Ben jij een zorgzame moeder die het beste voor heeft met je gezin?

Heb jij een druk gezin, en heb je de zorg over kinderen die net even wat meer aandacht vragen.  Helemaal niet erg, daarvoor ben jij hun moeder. Alleen de buitenwereld snapt het niet altijd. Dat het gewoon heel erg druk is. Dat het ook moeilijk is want thuis is er de ontlading. Boze buien en huil buien komen vaker voor. Vriendjes maken op school is lastig. En het ergste is als je kind wordt buitengesloten. Dat doet pijn. Verrekte veel pijn in je moederhart.

De spanning stijgt ook binnen het gezin. Je loopt op je tenen. Want naast je gezin heb je ook nog een sociaal leven, een man en jezelf. Je bent moe. En niet alleen dat, al  dat gepieker helpt ook niet mee. Doe ik het wel goed en doe ik wel het juiste. Je reageert nors en soms boos, terwijl je dat niet wil. Voel je je genoeg gesteund? Voor je idee doe je alles voor iedereen, je doet je best en nog lijkt dit niet goed genoeg.

Kon het piekeren nu maar stoppen. Was je nou maar beter in loslaten. Want dat is iets wat gewoon Nu niet lukt.

Wat zou het mooi zijn als het opvoeden met gemak zou gaan. En dat je kind gewoon vriendjes kan maken en houden. En zichzelf kan zijn. Dat hij gezien wordt om wie hij is en wat hij wel kan. Dat wat hij heeft geen belemmering hoeft te zijn om al zijn doelen te halen. Het enige is…je bent zelf heel goed geworden om in te schikken en jezelf kleiner te maken. Jezelf weg te cijferen. Overal gevaar in zien. En laat dat nou net niet de spiegel zijn die jouw kind nodig heeft.

Herken jij je hierin en durf jij samen met mij in de spiegel te kijken van je kind. Wie weet is dit wat je mist: Meer vertrouwen in jezelf en in je kind.

Speciaal voor moeders die extra zorg hebben voor hun gezin. Heb ik een aanbod gemaakt. Voel even of het iets is voor jou.
Het duurt 10 weken. Met 4 sessies van 1 tot 1,5 uur. Lukt dit niet qua afstand of oppas dan bespreken we samen wat er wel mogelijk is. Op het moment zelf kijken we wat nodig is. Het is een combinatie van een weerbaarheidstraining en coaching om datgene wat niet meer dient op te sporen en te vervangen naar dat wat wel werkt. Als bonus krijg je van mij het online programma ‘van Zorgen naar Vertrouwen’ ter waarde van 147 euro.

Met de volgende modules:

1. Weg met die Hoofd Zorgen
2. Mijn Verlangen
3. Milder Zijn
4. Grenzen stellen
5. Vrij Zijn

Wekelijks hebben we een contactmoment zodat jij ook daadwerkelijk aan de slag gaat. We doen het echt samen.

Na dit traject sta je met beide benen op de grond. Trek jij je minder aan wat een ander van je vindt en durf je je eigen koers te varen. Omdat je voelt en weet dat wat jij doet het beste is wat je op dat moment kan. Je staat open voor wat komen gaat en met vertrouwen volg jij je pad. En het mooiste is dat je kinderen jouw gedrag vanzelf kopiëren.

Dit traject heeft een waarde van 575 euro. Voor de maand september vraag ik de prijs van 375 euro!  In deze 10 weken krijg je de aandacht, training en coaching die jou op weg helpt om jouw nieuwe doelen met gemak (zonder te knokken) en in vertrouwen te  volgen.

Wat denk je…ben je klaar voor de mooiste investering. Namelijk in die van jezelf?

Wil je niet meer boos reageren omdat je niet snapte wat je moest doen. Uit onmacht dus. Wil jij weer een vrolijk en blij gezinsleven. En bovenal wil jij dat het weer goed gaat met je kind. Stuur me dan een mail vera@veerkrachtvoorjekind.nl , dan maken we een afspraak voor een gratis 30 minuten gesprek.