Individuele coaching – om voor je kind te zijn mag je eerst helemaal voor jezelf kiezen

Individuele coaching – om voor je kind te zijn mag je eerst helemaal voor jezelf kiezen

Ben jij een zorgzame moeder die het beste voor heeft met je gezin?

Heb jij een druk gezin, en heb je de zorg over kinderen die net even wat meer aandacht vragen.  Helemaal niet erg, daarvoor ben jij hun moeder. Alleen de buitenwereld snapt het niet altijd. Dat het gewoon heel erg druk is. Dat het ook moeilijk is want thuis is er de ontlading. Boze buien en huil buien komen vaker voor. Vriendjes maken op school is lastig. En het ergste is als je kind wordt buitengesloten. Dat doet pijn. Verrekte veel pijn in je moederhart.

De spanning stijgt ook binnen het gezin. Je loopt soms op je tenen. Want naast je gezin heb je ook nog een sociaal leven, een man en jezelf. Je bent moe. Doe ik het wel goed en doe ik wel het juiste. Je reageert nors en soms boos, terwijl je dat niet wilt. Voel je je genoeg gesteund? Voor je idee doe je alles voor iedereen en je doet zo je best en nog lijkt dit niet goed genoeg.

Was je nou maar beter in loslaten. Of accepteren. Het liefst beide….

Wat zou het mooi zijn als het opvoeden met gemak zou gaan. En dat je kind gewoon vriendjes kan maken en houden. En zichzelf kan zijn. Dat hij gezien wordt om wie hij is en wat hij wel kan. Dat wat hij heeft geen belemmering hoeft te zijn om al zijn doelen te halen. Het enige is…je bent zelf heel goed geworden om in te schikken en jezelf kleiner te maken. Jezelf weg te cijferen.  En laat dat nou net niet de spiegel zijn die jouw kind nodig heeft.

Herken jij je hierin en durf jij samen met mij in de spiegel te kijken van je kind. Wie weet is dit wat je mist: Meer vertrouwen in jezelf en in je kind.

Speciaal voor moeders die zich sneller zorgen maken dan ze zelf willen. Heb ik een aanbod gemaakt. Voel even of het iets is voor jou.
Het duurt 12 weken. Met 4 sessies van 1 tot 1,5 uur en 2 skype/bel sessies van 30 minuten. Lukt dit niet qua afstand of oppas dan bespreken we samen wat er wel mogelijk is. Op het moment zelf kijken we wat nodig is. Het is een combinatie van een weerbaarheidstraining en coaching om datgene wat niet meer dient op te sporen, op te ruimen en te vervangen naar dat wat wel werkt.

Als bonus krijg je van mij het online programma ‘van Zorgen naar Vertrouwen’ ter waarde van 147 euro.
Met de volgende modules:

1.  Hoofd Zorgen
2.  Verlangen
3.  Milder Zijn
4.  Grenzen stellen
5.  Vrij Zijn

Na dit traject sta je met beide benen op de grond. Trek jij je minder aan wat een ander van je vindt en durf je je eigen koers te varen. En er is weer rust. Rust in je hoofd en je lijf. Omdat je voelt en weet dat wat jij doet het beste is wat je op dat moment kan. Je staat open voor wat komen gaat en met vertrouwen volg jij je pad. En het mooiste is dat je kinderen jouw gedrag vanzelf kopiëren.

Voor dit traject vraag ik de prijs van 375 euro incl. BTW.   In deze 12 weken krijg je de aandacht, training en coaching die jou op weg helpt om jouw nieuwe doelen met gemak en in vertrouwen te volgen.
Kort samengevat: je krijgt 4 live sessies van 1 tot 1,5 uur + 2 skype/bel sessies van 30 minuten. We hebben mail/app contact wanneer nodig en als bonus krijg je het online programma ‘van Zorgen naar Vertrouwen’.

Wat denk je…ben je klaar voor de mooiste investering. Namelijk in die van jezelf?

Stuur me dan een mail vera@veerkrachtvoorjekind.nl , heb je nog vragen, dan maken we een afspraak voor een gratis 30 minuten gesprek.