Opvoeden met zelfvertrouwen

Opvoeden met zelfvertrouwen

….zodat je kinderen meer veerkracht en zelfvertrouwen krijgen.

Jaaaa hoe gaaf is het dat je zelf aan de slag kan met dit fantastische online programma. Hoe fijn is het, als je de opvoeding in vertrouwen doet, dit direct terug te zien is bij je kind. Met name als het gaat om het zelfvertrouwen, de verantwoordelijkheid en het zelfvertrouwen. En vergeet het zelfredzaamheid niet.

Als je het zelf lastig vindt om grenzen aan te geven, twijfel je vaker dan je wilt en trek je je (on)bewust meer aan van anderen dan je wilt. Juist dan biedt dit programma zoveel inzichten, handvatten en tools om jezelf en je kind hierin te begeleiden. Je kind (en jij) hoeft dus niet fysiek naar een coach of psycholoog. Je zit lekker op de bank en je kijkt op jouw tempo de lessen. Hoe fijn is dat.

Het programma is bijna af en ik ben op zoek naar pilotdeelnemers. Het grote voordeel is dat je wel alles krijgt en voor een zeer scherpe prijs. Er zitten 3 individuele coaching gesprekken bij. Alleen deze hoef je te betalen, het online programma krijg je erbij. Het enige wat je hoeft te doen is mij feedback geven en een review achter te laten. Ik vertel je er meer over in deze video:

Wie: Het is voor de ouder die zelf ook meer vertrouwen wil. In zichzelf, de opvoeding of op het werk. Als je je niet gehoord of gezien wordt op het werk bijvoorbeeld, kan dit gevolgen hebben thuis. Of als je vroeger het gevoel hebt niet gehoord te zijn dan kan dat van grote invloed zijn op het gezin. Zonder dat je dit door hebt. Kinderen imiteren en kopiëren; neutraal reageren van ouders op lastige situaties vind ik daarom heel belangrijk. Daardoor is het belangrijk dat je ook naar jezelf durft te kijken. Als je door hebt hoe het spiegelen werkt van een kind is het zo gaaf om daar actief mee bezig te zijn. Hier wil ik je graag bij helpen.

Wat: Dit online programma heeft 5 modules (wheel of life, waarom doe je wat je doet, wat heb je nodig, communicatie met je kind, handvatten en tools voor meer zelfvertrouwen), deze modules zijn onderverdeelt in een 6tal lessen. Deze lessen bestaan uit video’s, audio, teksten en hebben allemaal te maken met opvoeden in vertrouwen. Daarnaast is er ook nog bonusmateriaal, informatie van toppers die werken met kinderen.

Er is een online community (niet op FB) waar je terecht kan met al je vragen en je antwoorden van opdrachten die ik je geef. Ik geef binnen 24 uur antwoord. 1 x in de 2 weken is er een interactieve zoomsessie met deelnemers. We leren van elkaar en je krijgt zoveel nieuwe inzichten. Het is erg fijn om herkenning te krijgen en antwoord op je vraag, weet ik uit ervaring.

Naast de online leeromgeving krijg je 3 x 1 op 1 zoomsessies van een uur. Als pilot deelnemer betaal je alleen voor deze sessies, namelijk 225 euro. In plaats van 697 euro.

Wanneer: vanaf 1 december 2023 start de pilot.

Waar: Thuis op je bank, werkkamer of lekker aan de eettafel. Als je oortjes in doet kan je ook nog bij je gezin zijn.

Hoe: Je kan mij een mail sturen, app of je belt naar 06 27148466

Waarom? Om dat jij alles in je hebt en dat ook kan en mag doorgeven aan je kind. Zodat je kind met vertrouwen zijn school doorloopt en lekker zichzelf kan zijn.

Samen staan we sterk! En met een beetje hulp kunnen we alles aan.

Lieve groet Vera