Van Zorgen naar Vertrouwen (online programma)

Van Zorgen naar Vertrouwen (online programma)

ONLINE TRAINING: VAN ZORGEN NAAR VERTROUWEN

Been there done that: In het land van ‘doe ik het wel goed’. En in het ‘nooit goed genoeg’ land. Ik kan je vertellen als ik zo denk, is het nooit rustig in mij. Het kost ook zoveel energie. Als ex-nooitgoedgenoeger wil ik jou dolgraag in 5 modules kennis laten maken om van je altijd Zorgen maken naar Vertrouwen in jezelf te gaan. Is het zo simpel? Nee natuurlijk niet. Als het zo simpel was was ik nu miljonair. Wat wel simpel is is om nu een eerste stap te maken. De eerste stap om je doel te behalen. En weet je als je echt wil gaat het je lukken ook met deze 5 modules in 5 weken tijd.

Waar je achter wil komen is naar wat jouw behoefte is. Wat wil jij? Je gaat in dit programma zelf ontdekken wat hiervoor nodig is. Zonder dat we ingaan op het ‘probleem’. Het gaat om het hier en nu en daar gaan we mee aan de slag en dat 5 weken lang!
We starten met:
Module 1 ‘HoofdZorgen – Hier stel je jouw doel’ en krijg je inzicht op alle overtuigingen die niet helpend zijn.
Module 2 ‘Verlangens’ – Waar ga jij van aan? Ontdek hoe je je lichaam hiervoor kan inzetten.
Module 3 ‘Milder zijn’ – Streng zijn hoeft niet meer….zucht.
Module 4 ‘Grenzen’ – Nee zeggen klinkt makkelijk en dat wordt het ook met deze oefeningen.
Module 5 ‘Vrijheid’ – Vrijheid is je eigen gedachten vrijheid geven.

De vrijheid in jezelf is nodig om in vertrouwen te doen wat je wil doen. Het vertrouwen wat nodig is om zorgen om te zetten in moed en uiteindelijk in rust. Wat je weer vertrouwen geeft. Dit vertrouwen is nodig om fouten te maken. De hoge verwachtingen van je zelf en van anderen te temperen. Dit geeft rust. Rust welke nodig is om in vertrouwen te handelen. En zo zijn we weer terug naar het begin. Het begin wat leven heet.

In dit programma zit mijn kennis van de Jungiaanse psychologie, ouder en kindercoaching, Rots en WaterMethode Matheij en een flinke dosis VeerKracht in. Wat heeft gewerkt voor mij wil ik ook graag aan jou doorgeven. We doen dit samen, vandaar dat we actief zijn in een FB groep (is een geheime groep) waarin ik ook vragen beantwoord via FB live.

Weet je wat het effect is van rust in jezelf, op jezelf en je omgeving? Dit effect is meegaa. Je geeft zelf aan wat nodig is. Dat weet jezelf  (je onbewuste) namelijk het allerbeste. Door vragen en oefeningen te doen kom jij zelf op het antwoord uit wat jou helpt.

Je kan per direct instappen en de kosten voor deze zomereditie zijn 65 euro inclusief BTW.
Wil je direct effect op iets wat je makkelijker en leuker wil voor jezelf boek dan direct een Methode Matheij erbij.

Ik zeg ga je met me mee? Dan zie ik je snel in de FB groep ‘metVeerKracht’.

Jij maakt zelf het verschil!