Van Zorgen naar Vertrouwen (online programma)

Van Zorgen naar Vertrouwen (online programma)

ONLINE TRAINING: VAN ZORGEN NAAR VERTROUWEN

Been there done that: In het land van ‘doe ik het wel goed’. En in het ‘nooit goed genoeg’ land. Ik kan je vertellen als ik zo denk, is het nooit rustig in mij. Het kost ook zoveel energie. Als ex-nooitgoedgenoeger wil ik jou dolgraag in 5 modules kennis laten maken om van je altijd Zorgen maken naar Vertrouwen in jezelf te gaan. Is het zo simpel? Nee natuurlijk niet. Als het zo simpel was was ik nu miljonair. Wat wel simpel is is om nu een eerste stap te maken. De eerste stap om je doel te behalen. En weet je als je echt wil gaat het je lukken ook met deze 5 modules in 5 weken tijd.

Waar je achter wil komen is naar wat jouw behoefte is. Wat wil jij? Hoe kan jij Je gaat zelf ontdekken wat hiervoor nodig is. Zonder dat we ingaan op het ‘probleem’. Het gaat om het hier en nu en daar gaan we mee aan de slag.
We starten met module 1 ‘Mijn situatie en stellen een doel’…hiervan uit gaan we door naar module 2 ‘je Verlangens’. Module 3 is ‘Milder zijn’ , module 4 is ‘Mijn Grenzen’ en tenslotte module 5 ‘Vrijheid’.

De vrijheid in jezelf die nodig is om in vertrouwen te doen wat je wil doen. Het vertrouwen wat nodig is om zorgen om te zetten in moed en uiteindelijk in rust. Wat je weer vertrouwen geeft. Dit vertrouwen is ook weer nodig om fouten te maken. De hoge verwachtingen van je zelf en van anderen te temperen. Dit geeft ook rust. Rust welke nodig is om in vertrouwen te handelen.

In dit programma zit mijn kennis van de Jungiaanse psychologie, ouder en kindercoaching, Rots en Water, Methode Matheij en een flinke dosis VeerKracht in. Wat heeft gewerkt voor mij wil ik ook graag aan jou doorgeven. We doen dit samen, vandaar dat we actief zijn in een FB groep (is een geheime groep) waarin ik ook vragen beantwoord via FB live.

Weet je wat het effect is van rust in jezelf op jezelf en je omgeving? Dit effect is meegaa. Je geeft zelf aan wat nodig is. Dat weet jezelf namelijk het allerbeste. Door vragen en oefeningen te doen kom jij zelf op het antwoord uit wat jou helpt.

Wil je meer informatie over het online programma ‘van Zorgen naar Vertrouwen’ voor vrouwen, stuur dan een mail naar vera@veerkrachtvoorjekind.nl

We beginnen 25 mei en de kosten voor deze zomereditie zijn 65 euro inclusief. Boek je direct een Methode Matheij erbij dan kost je dit 100 euro ongeacht of de sessie 1 of 2 keer duurt.

Ik zeg ga je met me mee?

Jij maakt zelf het verschil!