VeerKracht

VeerKracht

VeerKracht is leerzaam, actief, vallen, opstaan en FUN

VeerKracht is een weerbaarheidstraining en deze heb ik ontwikkelt speciaal voor ouder en kind. VeerKracht staat voor energie, pit, kracht, vertrouwen in jezelf en in een ander. Zodat je op jezelf weer terug kan vallen als iets anders gaat dan dat je dacht. Dit programma bestaat uit 75% speloefeningen en 25% praten met ouder en kind over gedachten, gevoelens en emoties. Het samenwerken en de vreugde die we tijdens de les ervaren met elkaar is het mooiste wat er is. Is jouw kind wel eens boos of angstig of wil je dat hij of zij steviger in zijn of haar gympies staat, dan zit je hier goed.

‘Geluk voor je kind is het grootste  verlangen van elke ouder’

Geluk voor mijn kind was mijn drijfveer. Geluk voor mijzelf is het antwoord. VeerKracht voor je kind is het resultaat van mijn zoektocht.
Met VeerKracht voor je kind wil ik kinderen begeleiden samen met de ouder(s). Ik geloof dat als de ouder nauw betrokken wordt bij de trainingen die ik geef, dat het resultaat blijvend is. Je kind krijgt meer vertrouwen in zich zelf,  is onbevangen en weet wat te doen als iets mis/fout/anders gaat. (en de ouder ook!). Jij krijgt meer rust en vertrouwen in wat je doet dat dat goed is.

Lekker in je vel met VeerKracht is:
Stevig staan, kracht in jezelf ervaren en hierdoor meer rust en vertrouwen. Mijn naam is Vera Hagen en ik geef Rots en Water weerbaarheidstrainingen voor ouder en kind;

Rots staat voor Kracht, Doen, Focus, Keuzes maken
Water staat voor Samen, Vriendschap, Communiceren en Meebewegen.

Beide eigenschappen zijn goed, mits je weet wanneer je wat in kan zetten.  Jouw kind leert spelenderwijs met jou hoe om te gaan met spanning en prikkels. We vinden de rust om krachtiger te zijn.

Lekker in je vel met VeerKracht is een programma op maat.
Met het volgende resultaat: je kind voelt zich STERKer en straalt dit uit en gaat meer voor zichzelf opkomen.
Hierdoor krijgt je kind meer zelfvertrouwen en zelfbewustzijn. En kan hierdoor zijn wie hij of zij wil zijn: lekker EigenWijs in de meest positieve zin van het woord.

“Super duper bedankt! Mijn dochter is minstens net zo enthousiast als ik.
Bij mijn ouders gelijk laten zien wat we hebben gedaan enzo. Echt tof!”

“Mijn dochter geniet echt van de opdrachtjes en vraagt nu al naar de volgende keer.
Niet alleen ontzettend leerzaam maar ook ontzettend leuk!”

“Bedankt lieve Vera!
Mijn dochter en ik hebben 4 geweldige trainingen gehad van jou. Je doet het met liefde en plezier.
Wij hebben het leuk gehad maar het was ook erg leerzaam!  Wij raden jou zeker aan aan iedereen !
Veel liefs van Miranda”

Ben je nieuwsgierig. ik hou je op de hoogte via FB “VeerKracht voor je kind” of IN vera.veerkracht VERAHAGEN-1.jpeg

Alle kinderen laten schitteren

Hieronder zie je mijn art-portret met een verhaal erachter. Deze foto heb ik laten maken speciaal voor mijzelf want ik heb een droom. De foto heb ik ingelijst en op mijn slaapkamer gehangen. Elke ochtend als ik opsta zie ik dat ik in mijn droom mag leven. Mijn droom is om kinderen te laten schitteren:

“Lieve,  stoute, stille, gevoelige en  drukke kinderen; kinderen die gepest worden en de pestkoppen”

De bellen die je ziet staan synoniem voor mijn wensen voor alle kinderen: liefde, respect, gezondheid, vertrouwen, fantasie, vrijheid, plezier en geluk. In mijn programma VeerKracht kan ik alles geven wat ik hiervoor heb genoemd het enige wat je hoeft te doen is er voor open te staan en te ontvangen.

Jurriaan Huting - fotografie - video - animatie

Krachtige groet Vera Hagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *