WORKSHOP ROTS EN WATER – VERTROUWEN EN RUST VOOR MOEDER EN KIND

WORKSHOP ROTS EN WATER – VERTROUWEN EN RUST VOOR MOEDER EN KIND

WORKSHOP ROTS EN WATER OUDER EN KIND:
Kosten zijn 25 euro inclusief koffie, thee en limonade en pindarotsjes

Donderdag 10 januari 2019 van 16:00 uur – 17:00 uur -> Zeist, Blik en Burgers

Woensdag 23 januari 2019 van 14:00 uur – 15:00 uur -> Soest

Maandag 11 februari 2019 van 16:00 uur – 17:00 uur -> Zeist, Blik en Burgers

Vrijdag 22 februari 2019 van 16:00 uur – 17:00 uur -> Soest

Woensdag 6 maart 2019 van 14:00 uur – 15:00 uur – > Soest

 

WORKSHOP VOOR MOEDERS:
Kosten zijn 25 euro inclusief koffie, thee en pindarotsjes

Zondag 13 januari 2019 van  9.45 uur – 11:00 uur  -> Amersfoort
Mums & More (in het centrum tegenover de bioscoop) parkeren is gratis.

Vrijdag 18 januari 2019 van 9:30 uur – 10:45 uur -> Soest

Woensdag 23 januari 2019 19:45 uur – 21:00 uur -> Soest

Vrijdag 15 februari 2019 9:30 uur – 10:45 uur -> Soest

Donderdag 21 februari 2019 19:45 uur – 21:00 uur -> Soest

 

Ben je een hardwerkende vrouw en wil je het liefst dat het de ander aan niets ontbreekt? Dan heb ik respect voor jou, want ik weet hoeveel energie dit kost. Vooral sla je soms denkt….waar doe ik het allemaal voor. Ik laat je ervaren dat je altijd een keuze hebt.  Weg met die schuldgevoelens en het gevoel dat je tekort schiet. Hallo jij die weet wat ze wilt en dit ook duidelijk aangeeft. En als je het even niet weet dan is dat ook prima. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je zal zien dat je gedrag en je omgeving vanzelf mee veranderd.

Opvoeden op jouw manier, als het goed is doe je dat ook. Als moeder ken jij je eigen kinderen het allerbeste. Het kan helpen om advies te vragen aan vriendinnen. Dit kan opluchten, vooral als de ander zich herkent of aangeeft dat iets heel normaal is. Soms is het verwarrend, ga je twijfelen of je het wel goed doet. Je merkt ook dat je steeds humeuriger wordt en het korte lontje komt steeds vaker. Er is strijd en gedoe thuis en je wilt niets liever dat er weer gezelligheid is. Dat het weer goed gaat met je kind, want dan gaat het ook goed met jou. Of is het nu andersom?

Om er voor je kind te zijn is het nodig dat je voor jezelf gaat kiezen. Klinkt tegenstrijdig en toch is het waar. Denk maar aan het verhaal in het vliegtuig. Je moet eerst zelf het zuurstof masker opdoen als jij je kind wil helpen. De workshop is interactief. Je wordt je weer bewust van je houding. Hoe je reageert. Ben jij aan het volgen of meer aan het leiden (of strijden). Je gaat je grenzen ontdekken en je krijgt tips die je direct kan toepassen om jezelf beter te begrijpen. Waarom reageer je zoals je nu reageert.

Ik leer je vaardigheden van het Rots en Water programma, dit is een psycho-fysieke weerbaarheidstraining. Ik leer je om je Rots kwaliteiten (opkomen voor jezelf, beslissingen maken, nee zeggen, voor je mening uitkomen) en je Water kwaliteiten (praten, vriendschap, meebewegen) afwisselend in te zetten zodat er meer evenwicht is tussen het meebewegen met de ander en het kiezen voor jezelf. Wanneer je dit kan heb je veerkracht. En veerkracht is nodig om te kunnen zijn wie je bent en wat je doet.

Deze vaardigheden zijn zowel voor de ouder en voor je kind leerzaam. Daarom heb ik een workshop voor de moeder en voor ouder en kind. Ook vaders zijn van harte welkom natuurlijk.

Wil je je opgeven of heb je vragen stuur een bericht via Messenger, Whats app 0627148466
of mail naar  vera@veerkrachtvoorjekind.nl

Kan je niet, geen nood, dan stel ik voor dat we eerst gaan skypen/bellen en kijken naar wat er wel mogelijk is.
Geef ik je gelijk 2 tips die je direct kan toepassen in de praktijk.

Schrijf je ook alvast in voor het e-book: 5 tips om af te rekenen dat je tekort schiet. Zodat je er kan zijn voor je kind en jezelf.

Tot snel, Vera Hagen