Webinar: Stevig staan, grenzen geven en loslaten.

Webinar: Stevig staan, grenzen geven en loslaten.

– VOOR ALLE OUDERS-

ZODAT JE KIND ZICH LEKKER VOELT EN ER MEER RUST IN HUIS IS.

Dinsdag 26 januari om 20:00uur geef ik het webinar welke gaat over grenzen geven en loslaten. Hiervoor moeten wij ouders kunnen meebewegen en stevig staan. Rustig blijven en het je niet persoonlijk aantrekken is een hele kunst. Gelukkig is het niet onmogelijk. Graag ga ik met jullie het gesprek aan, het is dus interactief. Wil je alleen kijken is dat ook prima. Opgeven kan via vera@veerkrachtvoorjekind.nl

Dit is een webinar voor ouders die het zo goed mogelijk willen doen in de opvoeding. Je bent op zoek naar een juiste balans tussen beschermen en loslaten. Iets laten gaan zodat het kind zelf op onderzoek uit mag en hierdoor zelfvertrouwen krijgt en leert om te gaan met teleurstellingen. Grenzen geven zodat er duidelijkheid is en je kind zich veilig voelt en tegelijk leert om met grenzen om te gaan (en deze ook te voelen en te geven). Maar hoe doe je dat als je al zo druk bent en al die ballen hoog moet houden.

Elkaars verhalen horen en de (h)erkenning is zo fijn. Er om lachen en even diep zuchten helpt ook. Ik weet zeker dat je er wat van opsteekt en zelf weet wat er nodig is om meer rust en zelfvertrouwen te zien bij je kind en bij jezelf.

Ik stuur je een link en het enige wat je hoeft te doen is zorgen dat je thuis bent. Kopje thee met een zak m&m’s erbij (of worteltjes). Tot snel.

Er worden geen opnames vrijgegeven, dit in het kader van de privacy.


Groeten Vera,
Heb je vragen mail of geef je direct op via vera@veerkrachtvoorjekind.nl

Ik vond de webinar erg leuk! Goed om zo bewust na te denken waar ik meer kan loslaten, is ook telkens iets wat verandert naarmate ze ouder worden.
-Anneloes-

Heel erg bedankt was heel waardevol, veel herkenning. Wat mij bij is gebleven dat ik m eer kan loslaten. Af en toe zal ik er gewoon een rommeltje van maken. Het hoeft niet perfect ‘wij’ mogen fouten maken. Goed luisteren soms afstand nemen en het woord -en- zal ik vaker dan
-maar- gebruiken.
– Sirone-

Wat een goed initiatief! Tijdens mijn zoektocht gister bedacht ik me dat de tijd rijp is voor online praten over opvoeding. En was dan ook blij verrast in je mailtje vooraf te lezen (en dat ook in praktijk te ervaren) dat je juist interactie faciliteert (dialoog ipv eenrichtingsverkeer). Bedankt voor deze leuke, inspirerende ervaring, fijne avond!
-Frederike-

STOP! Heb je geen tijd maak dan van dit webinar een prioriteit.