Webinar: Meer zelfvertrouwen voor je kind.

Webinar: Meer zelfvertrouwen voor je kind.

Maandag 26 april om 20:00 uur is de datum van het webinar. Opgeven kan via vera@veerkrachtvoorjekind.nl

Is je kind onzeker, angstig en vaak verdrietig en uit zich dat vooral thuis in boos en woedeaanvallen en wil jij weten wat je het beste kan doen? Dan zit je hier goed.

Soms reageren we zelf ook boos en geïrriteerd op het ‘lastige’ gedrag van ons kind, vooral als ze blijven doordrammen, niet luisteren of ruzie zoeken met hun broer of zus. Heel logisch en ooo zo niet helpend. Je hebt al veel geprobeerd, alleen met praten en tot de orde roepen lijkt het probleem niet verholpen. Als we het ‘lastige’ gedrag gaan zien als een hulpvraag en/of als een spiegelmoment dan zal je zien dat er minder ‘boos’ is in huis.

Als ouder willen we dat ons kind het goed heeft en gelukkig is. We willen het liefst alle problemen voor zijn en ons kind beschermen en klaarstomen voor deze mooie en o zo complexe wereld.
Dit webinar gaat over grenzen aanvoelen, geven, accepteren en loslaten. Ik geef je praktische handvatten en we gaan samen op zoek naar wat er allemaal wel mogelijk is (met verhalen van gelijkgestemden). Soms is dit iets anders dan wat we gewend zijn. Door samen te onderzoeken wat er wel mogelijk is zal je merken dat dit gevolgen heeft voor de zelfredzaamheid en zelfvertrouwen van je kind.  En meer rust en energie voor jezelf ;).

Wil je alvast wat tips, kijk dan op deze 2 e-booken: 15 handvatten voor meer zelfvertrouwen voor je kind en 8 tips om grenzen te geven vanuit verbinding.


Ik stuur je een link voor het webinar en het enige wat je hoeft te doen is zorgen dat je thuis bent. Lekker met een kop thee en een zak M&M’s erbij (of worteltjes). Tot snel.

Kan je niet wachten op feedback of kan je er niet bij zijn, geef je vast op voor een gratis spiegel sessie.
Er worden geen opnames vrijgegeven, dit in het kader van de privacy.


Groeten Vera Hagen,
Heb je vragen, mail mij en geef je op via vera@veerkrachtvoorjekind.nl

Ik vond de webinar erg leuk! Goed om zo bewust na te denken waar ik meer kan loslaten, is ook telkens iets wat verandert naarmate ze ouder worden.
-Anneloes-

Ik vond het een super toffe webinar 👌Het verhaal van het stoplicht en het naar jezelf luisteren spreekt mij erg aan. En bedankt voor de ademhalingsoefening, die ga ik ook zeker gebruiken, mocht het nodig zijn.
Met vriendelijke groet, Hennie 

Heel erg bedankt was heel waardevol, veel herkenning. Wat mij bij is gebleven dat ik m eer kan loslaten. Af en toe zal ik er gewoon een rommeltje van maken. Het hoeft niet perfect ‘wij’ mogen fouten maken. Goed luisteren soms afstand nemen en het woord -en- zal ik vaker dan
-maar- gebruiken.
– Sirone-

Wat een goed initiatief! Tijdens mijn zoektocht gister bedacht ik me dat de tijd rijp is voor online praten over opvoeding. En was dan ook blij verrast in je mailtje vooraf te lezen (en dat ook in praktijk te ervaren) dat je juist interactie faciliteert (dialoog ipv eenrichtingsverkeer). Bedankt voor deze leuke, inspirerende ervaring, fijne avond!
-Frederike-

STOP! Heb je geen tijd maak dan van dit webinar een prioriteit.

Ken jij een instantie en/of een oudervereniging die wel eens lezingen organiseert of wat nu heel populair is webinars organiseert en hoort dit webinar over meer zelfvertrouwen voor je kind hier ook in thuis?

Laat het mij even weten dan neem ik contact met ze op. Of stuur ze deze link door. Het is voor ouders die hun kinderen willen helpen om meer in zichzelf te geloven. Zodat boze buien, veel verdriet en onzekerheid minder worden en dat ze hun kind weer blij en onbezorgd zien. Dit geeft de ouder ook meer rust en energie. Een echte Winwin situatie dus.

Je kan contact opnemen met Vera Hagen, 0627148466