Zoomworkshop: In vertrouwen loslaten

Zoomworkshop: In vertrouwen loslaten

Vrijdag 9 februari: 10:00u en 20:00u. Er worden geen opnames gemaakt, dus zorg dat je erbij bent.

Soms hebben je het helemaal niet door en wil je het liefst alles op jouw manier doen. En als het anders gaat dan gepland worden we snel gestrest. En dat heeft weer gevolgen voor de reactie op je kind.
Is je kind onzeker, angstig, vaak verdrietig en uit zich dat vooral thuis in boze buien en wil jij weten wat je kan doen om zelf rustig en neutraal te reageren dan is dit iets voor jou.

Als we het ‘lastige’ gedrag gaan zien als een hulpvraag en/of als een spiegelmoment dan zal je zien dat er minder ‘boos’ is in huis. Dit heeft natuurlijk tijd nodig en zelfreflectie. Samen met jou en anderen gaan we op onderzoek uit, om te kijken wat wel helpt. En ik leer je wat te doen om wat meer los te laten en te vertrouwen op wat komen gaat.

Kan je niet wachten dan heb ik hier nog leuke gratis info!
Mama ontspan, vertrouw op jezelf
15 handvatten voor meer zelfvertrouwen voor je kind
8 tips om grenzen te geven vanuit verbinding.

Stuur een mail en je krijgt de link voor de workshop, het enige wat je hoeft te doen is zorgen dat je thuis bent. Lekker met een kop thee of koffie en een zak M&M’s erbij (of worteltjes). Tot snel.

Er worden geen opnames vrijgegeven, dit in het kader van de privacy.


Groeten Vera Hagen,
Heb je vragen, mail mij en geef je op via vera@veerkrachtvoorjekind.nl

Ik vond het webinar erg leuk! Goed om zo bewust na te denken waar ik meer kan loslaten, is ook telkens iets wat verandert naarmate ze ouder worden.
Anneloes

Ik vond het een super toffe webinar 👌Het verhaal van het stoplicht en het naar jezelf luisteren spreekt mij erg aan. En bedankt voor de ademhalingsoefening, die ga ik ook zeker gebruiken, mocht het nodig zijn.
Met vriendelijke groet, Hennie 

Heel erg bedankt was heel waardevol, veel herkenning. Wat mij bij is gebleven dat ik m eer kan loslaten. Af en toe zal ik er gewoon een rommeltje van maken. Het hoeft niet perfect ‘wij’ mogen fouten maken. Goed luisteren soms afstand nemen en het woord -en- zal ik vaker dan -maar- gebruiken.
Sirone

s Avonds heb ik meteen een tip toegepast (erkennen dat je kind verdrietig is en toch niet uit bed mag). Hoewel het niet meteen hielp, lukte het de tweede keer wel. Ik zie bij mijn kinderen ook een andere reactie als je niet meteen ‘nee’ zegt, maar erkent dat ze verdrietig zijn. Je ziet aan ze dat ze op dat moment wel aandacht hebben om te luisteren. Dat was heel mooi om te zien.
Angela

Bedankt voor de leuke presentatie.  Heel duidelijk en informatief. Door de voorbeelden is het luisteren erg prettig.
Jessica

STOP! Heb je geen tijd maak dan van dit webinar een prioriteit.