Webinar: Meer veerkracht en zelfvertrouwen voor je kind.

Webinar: Meer veerkracht en zelfvertrouwen voor je kind.

Er is op dit moment geen webinar gepland, je kan een gratis spiegelsessie aanvragen. Dit geeft veel helderheid en er is gelegenheid om je vragen te stellen omtrent dit onderwerp.

Is je kind onzeker, angstig, vaak verdrietig en uit zich dat vooral thuis in boze buien en wil jij weten wat je kan doen om zelf rustig en neutraal te reageren dan is dit iets voor jou.

Soms (nou ja vaker dan ons lief is) reageren we zelf ook boos en geïrriteerd op het ‘lastige’ gedrag van ons kind, vooral als ze blijven doordrammen, niet luisteren of bozig reageren. Heel logisch en ooo zo niet helpend. Je hebt al veel geprobeerd, zelf tot 10 tellen, nog een keer vriendelijk vragen en alleen met praten en tot de orde roepen lijkt niet te helpen. Schreeuwen om gehoord te worden of dreigen met ‘straf’ lijkt te werken, alleen dit is niet wat je wil.

Als we het ‘lastige’ gedrag gaan zien als een hulpvraag en/of als een spiegelmoment dan zal je zien dat er minder ‘boos’ is in huis. Dit heeft natuurlijk tijd nodig en een zelfreflectie. De vraag die ik direct aan mij zelf stel is: Wat is het in mij dat nu zo heftig reageert. Vaak is dat ik te druk ben of mijzelf niet gehoord voel.

Als ouder willen we dat ons kind het goed heeft en gelukkig is. We willen het liefst alle problemen voor zijn en ons kind beschermen en klaarstomen voor deze mooie en o zo complexe wereld.
Dit webinar gaat ook over grenzen aanvoelen, geven, accepteren en loslaten. Ik geef je praktische handvatten en we gaan samen op zoek naar wat er allemaal wel mogelijk is (met verhalen van gelijkgestemden). Soms is dit iets anders dan wat we gewend zijn. Door samen te onderzoeken wat er wel mogelijk is zal je merken dat dit gevolgen heeft voor de zelfredzaamheid en zelfvertrouwen van je kind.  En meer rust en energie voor jezelf ;).

Wil je alvast wat tips, check dan het e-book: 15 handvatten voor meer zelfvertrouwen voor je kind en het e-book: Checklist, 8 tips om grenzen te geven vanuit verbinding.

Ik stuur je een link voor het webinar en het enige wat je hoeft te doen is zorgen dat je thuis bent. Lekker met een kop thee of koffie en een zak M&M’s erbij (of worteltjes). Tot snel.

Er worden geen opnames vrijgegeven, dit in het kader van de privacy.


Groeten Vera Hagen,
Heb je vragen, mail mij en geef je op via vera@veerkrachtvoorjekind.nl

Ik vond het webinar erg leuk! Goed om zo bewust na te denken waar ik meer kan loslaten, is ook telkens iets wat verandert naarmate ze ouder worden.
-Anneloes-

Ik vond het een super toffe webinar 👌Het verhaal van het stoplicht en het naar jezelf luisteren spreekt mij erg aan. En bedankt voor de ademhalingsoefening, die ga ik ook zeker gebruiken, mocht het nodig zijn.
Met vriendelijke groet, Hennie 

Heel erg bedankt was heel waardevol, veel herkenning. Wat mij bij is gebleven dat ik m eer kan loslaten. Af en toe zal ik er gewoon een rommeltje van maken. Het hoeft niet perfect ‘wij’ mogen fouten maken. Goed luisteren soms afstand nemen en het woord -en- zal ik vaker dan
-maar- gebruiken.
– Sirone-

Ik heb het webinar ‘zelfvertrouwen voor je kind’ gevolgd via de NVOM (vereniging voor ouders van meerlingen) en vond het een echte eye-opener. Ik herkende zoveel dingen. ’s Avonds heb ik meteen een tip toegepast (erkennen dat je kind verdrietig is en toch niet uit bed mag). Hoewel het niet meteen hielp, lukte het de tweede keer wel. Ik zie bij mijn kinderen ook een andere reactie als je niet meteen ‘nee’ zegt, maar erkent dat ze verdrietig zijn. Je ziet aan ze dat ze op dat moment wel aandacht hebben om te luisteren. Dat was heel mooi om te zien.
– Angela –

Bedankt voor de leuke presentatie.  Heel duidelijk en informatief. Door de voorbeelden is het luisteren erg prettig.
– Jessica –

STOP! Heb je geen tijd maak dan van dit webinar een prioriteit.

Ken jij een instantie en/of een oudervereniging die wel eens lezingen organiseert of wat nu heel populair is webinars organiseert en hoort dit webinar over meer zelfvertrouwen voor je kind hier ook in thuis?

Laat het mij even weten dan neem ik contact met ze op. Of stuur ze deze link door. Het is voor ouders die hun kinderen willen helpen om meer in zichzelf te geloven. Zodat boze buien, veel verdriet en onzekerheid minder worden en dat ze hun kind weer blij en onbezorgd zien. Dit geeft de ouder ook meer rust en energie. Een echte Winwin situatie dus.

Je kan contact opnemen met Vera Hagen, 0627148466