Online workshop: Je kind als spiegel

Online workshop: Je kind als spiegel

Je kan je via een email aanmelden: vera@veerkrachtvoorjekind.nl met in het onderwerp: Webinar.

Ik vond het een super toffe webinar 👌Het verhaal van het stoplicht en het naar jezelf luisteren spreekt mij erg aan. En bedankt voor de ademhalingsoefening, die ga ik ook zeker gebruiken, mocht het nodig zijn.
Met vriendelijke groet, Hennie


Heel erg bedankt was heel waardevol, veel herkenning. Wat mij bij is gebleven dat ik m eer kan loslaten. Af en toe zal ik er gewoon een rommeltje van maken. Het hoeft niet perfect ‘wij’ mogen fouten maken. Goed luisteren soms afstand nemen en het woord -en- zal ik vaker dan -maar- gebruiken. Sirone

‘‘s Avonds heb ik meteen een tip toegepast (erkennen dat je kind verdrietig is en toch niet uit bed mag). Hoewel het niet meteen hielp, lukte het de tweede keer wel. Ik zie bij mijn kinderen ook een andere reactie als je niet meteen ‘nee’ zegt, maar erkent dat ze verdrietig zijn. Je ziet aan ze dat ze op dat moment wel aandacht hebben om te luisteren. Dat was heel mooi om te zien. Angela

Bedankt voor de leuke presentatie.  Heel duidelijk en informatief. Door de voorbeelden is het luisteren erg prettig. Jessica

Tot snel Vera Hagen


Wil je nu alvast wat tips:
 15 handvatten voor meer zelfvertrouwen voor je kind en 8 tips om grenzen te geven .

Groeten Vera Hagen,
Veerkracht voor je kind | coach / trainer Rots en Water.

Ik ben Vera Hagen (1977) moeder van 2 kinderen (2010-2012) en ik begeleid moeders om zichzelf en hun kinderen beter te begrijpen. Zodat je meer gedaan krijgt, jezelf gelukkiger voelt en de rust die je verdient. Oja en en meer vrolijkheid in huis.