Webinar voor ouderverenigingen/meer zelfvertrouwen voor je kind.

Webinar voor ouderverenigingen/meer zelfvertrouwen voor je kind.

Meer zelfvertrouwen voor je kind, wat kan je als ouder zelf doen.

Ik geef webinars voor ouders die geïnteresseerd zijn in wat ze zelf kunnen doen om hun kinderen meer zelfvertrouwen te geven. Veel praten en goedbedoelde oplossingen geven lijkt niet aan te slaan. Maar wat dan wel? Ik geef een korte presentatie (20 tot 30 min) met veel tips en voorbeelden hoe je met kleine veranderingen in benadering een groot verschil kan maken. Na de presentatie is er ruimte voor interactie. Juist de herkenning bij elkaar en het delen van ervaringen is zo prettig. Wie weet is dit ook iets voor jullie vereniging/instantie. Of misschien ken je nog een vereniging, laat het mij weten middels een bericht. Of stuur deze link door naar de betreffende instantie.

Groeten Vera Hagen | vera@veerkrachtvoorjekind.nl | 06-27148466 | Soest

Hieronder staat de tekst die het webinar aankondigt:

Meer zelfvertrouwen voor je kind:

Is je kind vaak boos of juist verdrietig en wil jij weten wat je het beste kan doen?
Soms reageren we zelf boos en geïrriteerd op het ‘lastige’ gedrag van ons kind, vooral als ze blijven doordrammen of ruzie zoeken met hun broer of zus. Heel logisch en ooo zo niet helpend. Voor jezelf niet en je kind. Je hebt al veel geprobeerd, met alleen praten en tot de orde roepen lijkt het probleem niet verholpen.

Ik ben Vera Hagen, 43 jaar moeder van 2 kinderen (9 en 11 jaar) en ik help ouders van temparementvolle kinderen om zichzelf en hierdoor hun kinderen beter te begrijpen. Zodat je niet meer hoeft te schreeuwen om gehoord te worden of niet iets 10 keer hoeft te zeggen.

Als ouder willen we dat ons kind het goed heeft en gelukkig is. We willen het liefst alle problemen voor zijn en ons kind beschermen en klaarstomen voor deze mooie en o zo complexe wereld.
Dit webinar gaat over grenzen aanvoelen, geven en loslaten. Je zal zien dat je kind meer verantwoordelijkheid krijgt en meer zelf gaat ontdekken. Door het juiste te zeggen en vooral door soms ook niets te zeggen zal je zien dat je kind zich begrepen voelt. Door samen te onderzoeken wat er is, wat je kind nodig heeft en wanneer iets wel werkt zal je zien dat dit grote gevolgen heeft voor de zelfredzaamheid en zelfvertrouwen van je kind.  En meer rust en energie voor jezelf ;).

Wil je alvast wat tips, kijk dan op deze 2 e-booken: 15 handvatten voor meer zelfvertrouwen voor je kind en 8 tips om grenzen te geven vanuit verbinding.

Groeten Vera Hagen,

Veerkracht voor je kind | Vera is gezinscoach, ze geeft online sessies voor ouders en verzorgd trainingen op locatie voor ouder en kind om meer in jezelf te geloven.