Wees zelf de verandering die jij wilt zien, in 66 dagen meer rust en vrolijkheid in huis.

Wees zelf de verandering die jij wilt zien, in 66 dagen meer rust en vrolijkheid in huis.

Hoe gaaf zou het zijn dat jij zelf je kind kan helpen om weer lekker in zijn of haar vel te zitten. Ik geloof dat je als ouder heel veel zelf in de hand hebt. Hoe reageer je en wat doe je om je kind te helpen. Wat mij het meest verbaasde van de kindercoachopleiding en de Jungiaanse psychologie opleiding dat we vaak dingen doen die het ongewenste gedrag juist stimuleren. We zijn snel geneigd om te sussen, om juist te zeggen dat iets wel lukt, ook al geeft je kind aan van niet. Of dat boosheid gestraft wordt. Dat een time-out maakt dat een kind zich buitengesloten voelt. Dat het zeggen van stil maar, dat het verdriet er niet mag zijn. Er is zoveel om te weten en te leren en ik wil dit graag met je delen. Zodat er weer rust in jezelf komt en thuis. Dat je kind zichzelf mag zijn. Met alle emoties en zich kan voorbereiden op teleurstellingen, fouten en hier groter en beter uitkomt. En dat begint allemaal met…..ons, de ouder.

Heb jij een kind die temperamentvol is met heel veel mooie en lieve kanten, alleen heb jij het gevoel dat het ‘lastige gedrag’ overheerst?

Zoals:

 • woede uitbarstingen als iets niet gaat
 • slaan uit frustratie
 • snel afgeleid door geluid, anderen, sfeer
 • angsten, bang om iets fout te doen
 • slaapproblemen, niet alleen willen/durven slapen
 • onzeker en snel zorgen maken
 • extreem snel overprikkelt

Dit kan een stempel drukken binnen het gezin. erger nog zijn tol eisen. Er komen steeds meer ruzies. Je doet je best, niets lijkt te werken en het kost je zoveel energie. Je voelt je geërgerd en de korte lontjes worden erger. En ondertussen heeft je kind een probleem. Of beter nog, heeft een hulpvraag.

Weet je wat super waardevol is….dat ik nu in de spiegel kan kijken van mijn kind. Ik kan beter reflecteren, rustiger reageren en zo mijn kind beter helpen. Ook als ik de oplossing even niet weet kan ik beter luisteren, simpel door het te vragen. Ik betrapte mij erop dat ik heel veel aan het invullen was. Wat ik deed is mijn eigen gevoel/pijnstukken projecteren op de problemen van mijn kind. Hier kan je niets aan doen. Nou ja, als je het weet dan wel natuurlijk. Ik kan en wil je hierin begeleiden. Zodat je weet wat er nodig is en wat je zelf kan doen om je kind te helpen. Samen met zeer praktische handvatten uit de kindercoaching.

In 3 stappen heb je overzicht en weet je wat er nodig is.

STAP 1: wat is het probleem, wat is je grootste irritatie.

STAP 2: wat is je wens voor je kind.

STAP 3: wat wil je zelf makkelijker en leuker?

Ik wil je erbij helpen in een gratis gesprek, daarna kan je voelen en kijken of het 1 op 1 programma iets voor jou is.

Ik kan me zo voorstellen dat je veel thuis zit met de kinderen en dat druk is in huis (en in je hoofd). Zelf neem je te weinig tijd om te ‘ontprikkelen’ gedurende de dag en grenzen voelen en aangeven lukt niet altijd.

Inmiddels zit je met je handen in het haar. Kinderen die niet luisteren, ruzie maken met elkaar en zelfs fysiek worden. Papa’s (en mama’s) die hun kinderen niet begrijpen en andersom. Je richt je op je kind, waarom wordt hij of zij zo snel boos. Waar komt de angst toch vandaan. De irritaties lopen steeds hoger op. Het is tijd om iets te ondernemen. Omdat je vaak thuis zit ben je meer op jezelf gewezen. Je hebt nu de tijd om je af te vragen hoe je je kind het beste kan helpen. Kan jij zelf het antwoord zijn op de hulpvraag (lastige gedrag) van je kind? Ik denk van wel.

Herken je meerdere punten?

 • Je kind heeft het moeilijk dus je bent er voor je kind.
 • Er gaat veel aandacht naar je kind.
 • Er is weinig tijd voor je zelf.
 • Je gaat door, als je stil zit is er geen vooruitgang.
 • Je trekt je snel aan wat een ander vindt.
 • Je schreeuwt om gehoord te worden.
 • Je vindt het lastig om iets los te laten.
 • Je bent iets te goed in vooruitdenken.
 • Je twijfelt of je het wel goed doet (bijvoorbeeld in de opvoeding).
 • Je bent steeds sneller boos en geïrriteerd.
 • Je wilt overal controle op.
 • Je vindt fouten maken lastig.
 • Je kan moeilijk met teleurstellingen omgaan.
 • Je wilt het graag goed doen.

Je weet dat je rustig (neutraal) moet reageren, alleen dat lukt niet altijd. Wist je dat irritaties iets zeggen over jezelf. Dat er nog iets in jou zit waar naar gekeken mag worden. Luister jij genoeg naar jezelf? Sta jij stil bij je eigen gevoelens? Mooie vraagstukken waar naar gekeken mag worden, zodat jij er helemaal kan zijn voor je kind en jezelf. Opvoedadviezen zijn niet nodig…jij bent nodig.

Wil jij:

 • Dat je kind zich weer lekker voelt.
 • Dat de emoties beter onder controle zijn.
 • Vertrouwen op je intuïtie, (onderbuik)gevoel.
 • Meer loslaten.
 • Normaal praten en naar elkaar luisteren.
 • Meer duidelijkheid, elkaar beter begrijpen.
 • Dat het rustiger is in huis en in jezelf.
 • Niet meer bang zijn om te voelen.
 • Leren om keuzes te maken.
 • Nee zeggen zonder de ander te kwetsen.
 • Fouten maken niet meer erg is.
 • Geen strijd met of om je kinderen meer.
 • Niet meer 10x zeggen dat iets moet gebeuren.
 • Meer spontaniteit en meer humor in opvoeden.
 • Je energieker voelen.

Herken je meer dan 5 punten dan nodig ik je uit om samen op zoek te gaan naar jouw antwoorden om het ‘ongewenste’ gedrag van je kind en van jezelf om te buigen naar iets wat rust en energie oplevert.
Weer lekker in je vel, voor je kind en voor jou.

Dit betekent dat er patronen, overtuigingen en gewoontes mogen veranderen. Wetenschappelijk is onderzocht dat het 66 dagen duurt dat er iets veranderd. Dus voel je aan alle kanten ja ik wil mijzelf weer vinden en er helemaal zijn voor mijn kinderen, zonder dat ik mijzelf in de weg zit.

Wacht niet langer, maak een afspraak met mij voor een gratis sessie, kan je gelijk ontdekken of de klik er is en dit voor jou is.

In 6 sessies weet jij wat je wilt, vertrouw jij op jezelf en heb jij in 66 dagen nieuwe gewoontes gemaakt. Je weet wat te doen om naar jezelf te luisteren. Je kan je kind helpen door er te zijn. Door te luisteren en helpen om zijn of haar eigen antwoorden te vinden. Je weet wanneer mee te bewegen en wanneer je je grens moet aangeven. Er is meer rust en duidelijkheid.

Ellen: Wat wil ik veranderd zien? Ik wil graag mezelf meer zien, mezelf toestaan om te zijn wie ik ben. Mezelf niet zo te veroordelen, mezelf accepteren zoals ik ben, weer meer leren vertrouwen op mijn intuïtie.

Ben je bereid om naar jezelf te kijken. Zodat de tegoedbonnen/pijn die je nog hebt niet bij kind ingewisseld hoeven te worden. Je gaat hier zelf mee aan de slag, ik begeleid je om dat te doen wat nodig is. Zodat jij vrij bent van angsten en onvervulde behoeftes. Neem van mij aan, iedereen heeft deze en hierdoor wordt opvoeden soms een hele uitdaging. De handvatten die ik je aanreik kan jij vol vertrouwen toepassen in de opvoeding. Jij weet wat te doen.

Kim: Ik had na de sessie een heel rustig gevoel en heb mijn contract uitgewerkt en in de keuken opgehangen.

Jorieke: Ik wist direct…dit heb ik nodig.
Na de 1ste sessie voelt het gelijk goed en het contact voelt heel warm.

Natasja: Ik vond dat je een vakkundige indruk maakte, goed tot de kern kwam, heldere vragen stelde. Het gaf vertrouwen en ik kan er praktisch wat mee (ben er net al mee begonnen ;-). Je vroeg om commitment en dat vond ik goed.

Dit gaan we doen:

Sessie 1: Van probleem naar doel – Zo wordt het overzichtelijk wat niet helpend is en waar je naartoe wil. Wat zit er in de weg, wat is je behoefte, wanneer werkt het wel en wat is er nodig. Ik weet zeker als je 100% verantwoordelijkheid neemt voor al je acties dat je 100% resultaat bereikt.

Sessie 2: Evaluatie – Want heel heerlijk, het is heel normaal dat je weer in oude patronen terugvalt. Hoe fijn is het dat iemand met je meekijkt. Samen het actieplan/contract aanscherpen. Je hoeft het niet alleen te doen.

Sessie 3: Onderhoud – We gaan kijken wat nodig is om je doel voor 100% te bereiken en om dit vast te houden zodat dit een gewoonte wordt.

Sessie 4: Welke dwarsliggers zijn nog actief? – Dwarsliggers willen jou helpen en beschermen. Dit heeft alleen nut als het helpend is.

Sessie 5: Evaluatie, wat gaat er goed en wat kan beter. Hoe is het nu met je kind, het ‘lastige gedrag’ en met jouzelf?

Sessie 6: De laatste puntjes op de i zetten, je bent er bijna en daarna: vlaggen en slingers ophangen. Of heb je dat inmiddels al gedaan?

Na 2 maanden neem ik weer contact met je op. Samen is fijner dan alleen.

Ellen: Ik ga dit avontuur samen met Vera aan, waar zij mij bij staat en bevraagd om mij te laten zien hoe ik dit kan en mag doen, dit alles met een volledig gevoel van veiligheid zodat ik mezelf ook durf te laten zien. Dit gaat samen met een traan en met humor! 

Janske: Ik heb eerder een workshop gedaan bij Vera. En nu deze coaching. Het is geen therapie en ze wil ons niet bekeren. Vera is duidelijk en geeft praktische handvatten. Dat is wat nodig is en de sfeer thuis is na 1 sessie al zoveel beter. Ik begin nu bij mezelf, ik probeer nu mee te bewegen en bij mijn standpunt te blijven. Ook accepteer ik dat ik dingen moet herhalen. Dezelfde avond hebben we familieberaad gehouden. We zijn er nog niet, maar we zijn weer op de goede weg! Op naar de 2de sessie!

De kosten zijn 455euro. In totaal zijn er 6 online sessies 1 op 1 en er is een follow up. Als bonus krijg je nu mijn prachtige online programma: Van Zorgen naar Vertrouwen erbij! Het resultaat is voor altijd voelbaar en het heeft grote gevolgen voor de toekomst van jou en je gezin.

Stuur een bericht naar vera@veerkrachtvoorjekind.nl, waarom wachten als het je snel veel kan opleveren.

Beste Vera, Ik wil jou enorm bedanken. Inderdaad veel stappen gezet en fijn om weer even met de voetjes op aarde terug te komen en kijken waar ik stappen moet zetten en nodig is voor mijn familie. Vanavond meteen mee aan de slag gegaan. Weer even heel confronterend maar wel nodig. Nogmaals enorm bedankt!!! Liefs Jorieke

Ellen: Ik heb al na 1 sessie geleerd dat ik uit mijn hoofd moet gaan en moet “gronden” daardoor kan ik beter naar mezelf kijken en de antwoorden voelen in mijzelf. Ik mag mezelf bevragen maar hoef niet meteen een antwoord paraat te hebben. Ik mag onderzoeken en experimenteren. Het hoeft niet in 1 keer goed te zijn.

Kijk ook eens hier:
E-book 15 handvatten voor de ouder: meer zelfvertrouwen voor je kind.
Grenzen voelen en aangeven, 8 tips die je als ouder direct kan toepassen.
Webinar: Stevig staan, grenzen geven en loslaten.