AANBOD

AANBOD

Workshop: Kiezen voor jezelf |  voor meer vertrouwen in jezelf en op tijd je grenzen aangeven.

Opvoeden op jouw manier, als het goed is doe je dat ook. Als moeder ken jij je eigen kinderen het allerbeste. Het kan helpen om advies te vragen aan vriendinnen. Dit kan opluchten, vooral als de ander zich herkent of aangeeft dat iets heel normaal is. Soms is het verwarrend, ga je twijfelen of je het wel goed doet. Je merkt ook dat je steeds humeuriger wordt en het korte lontje komt steeds vaker. Er is strijd en gedoe thuis en je wilt niets liever dat er weer gezelligheid is. Dat het weer goed gaat met je kind, want dan gaat het ook goed met jou. Of is het nu andersom?

Om er voor je kind te zijn is het nodig dat je voor jezelf gaat kiezen. Klinkt tegenstrijdig en toch is het waar. Denk maar aan het verhaal in het vliegtuig. Je moet eerst zelf het zuurstof masker opdoen als jij je kind wil helpen. De workshop is interactief. Je wordt je weer bewust van je houding. Hoe je reageert. Ben jij aan het volgen of meer aan het leiden (of strijden). Je gaat je grenzen ontdekken en je krijgt tips die je direct kan toepassen om jezelf beter te begrijpen. Waarom reageer je zoals je nu reageert.

Ik leer je vaardigheden van het Rots en Water programma, dit is een psycho-fysieke weerbaarheidstraining. Ik leer je om je Rots kwaliteiten (opkomen voor jezelf, beslissingen maken, nee zeggen, voor je mening uitkomen) en je Water kwaliteiten (praten, vriendschap, meebewegen) afwisselend in te zetten zodat er meer evenwicht is tussen het meebewegen met de ander en het kiezen voor jezelf. Wanneer je dit kan heb je veerkracht. En veerkracht is nodig om te kunnen zijn wie je bent en wat je doet.

De workshop duurt 5 kwartier
De kosten zijn 25 euro inclusief BTW.
Wil je je opgeven of heb je vragen stuur een bericht via messenger, Whats app 0627148466
of mail naar  vera@veerkrachtvoorjekind.nl

Kan je niet, geen nood, dan stel ik voor dat we eerst gaan skypen/bellen en kijken naar wat er wel mogelijk is.
Geef ik je gelijk 2 tips die je direct kan toepassen in de praktijk.

Schrijf je ook alvast in voor het e-book: 5 tips om af te rekenen dat je tekort schiet. Zodat je er kan zijn voor je kind en jezelf.

Tot snel, Vera Hagen