Workshop Rots en Water – op aanvraag

Workshop Rots en Water – op aanvraag

Wil je een keer iets anders dan anders. Kies dan eens voor een workshop Rots en Water.

Workshop voor Kinderpartijtje, vriendinnengroep of teambuilding

Leuke oefeningen doen met elkaar en veel plezier hebben en ondertussen veel leren over jezelf en anderen. Denk aan een verjaardagspartijtje voor kinderen, vriendinnengroep of vraag een workshop Rots en Water voor een teambuildingsdag. Thema’s zijn bespreekbaar. Je kan denken aan: grenzen voelen en aangeven, voor jezelf gaan staan, je niet zoveel aantrekken van anderen, focus, samenwerken, meer energie of gewoon 1,25 uur veel lol hebben met elkaar!

De workshop duurt 1,25 uur en je betaald 150 euro inclusief BTW. De locatie is bespreekbaar. Zo kunnen kleine groepen (tot 6 personen) in mijn praktijk, denk aan de Soesterduinen of in je eigen achtertuin.

Workshop voor ouder en kind

Voor ouders en kinderen (7-11 jaar) geef ik regelmatig een workshop in de Soesterduinen. Voor een kennismaking met Rots en Water of een opfrisles (er zakt wel eens iets weg). Voor meer zelfvertrouwen, om stevig te leren staan of om wat rustiger te reageren en om wat meer met je emoties leren om te gaan.

Kosten zijn 20 euro inclusief BTW (voor ouder en kind samen). De eerstvolgende workshop staat gepland op 20 augustus 2023 van 9:30 uur – 10:45 uur in de Soesterduinen.

Ik kom graag naar je toe deze zomer!

Vera Hagen